svatba ve skleníku botanické zahrady na slupi

svatební fotografie

Svatební ceník

kreativně & s citem pro detail

Pokud máte zájem o mne jako svatební fotografku, neváhejte mi napsat či zavolat. Zašlu vám aktuální svatební ceník

a probereme spolu individuální možnosti a vaše představy.

Ceník svateb se odvíjí od hodinového rozsahu.

Vítám vás zde, milí snoubenci! Gratuluji vám k zasnoubení a věřím, že pro svůj velký den hledáte někoho, kdo skrze fotografie zvěční váš sen tak, že ho budete moci prožívat znovu i po letech, a to včetně všech krásných emocí, kterých budeme všichni svědky.

Svatební fotografie – kreativita & reportáž & portréty

Kolekce jsou sestavené pro ty z vás, kteří nechtějí přijít o žádný důležitý moment z vaší svatby! Pokud máte zájem o kratší svatební focení, mohu vám vytvořit individuální nabídku. Jsem vaše svatební fotografka Hedvika Fialová – Praha a celá ČR.

balíček

balíček

balíček

03

02

01

10 hodin focení

"od příprav po party"

online galerie

cca 500 fotek

7 hodin focení

online galerie

cca 300 fotek

3 hodiny focení

obřad + následné focení

online galerie

cca 150 fotek

28 900 Kč

22 900 Kč

12 000 Kč

POPTÁVKA SVATBY
POPTÁVKA SVATBY

Blog

Mám velkou radost, že jste došli až sem!

Děkuji za váš čas, který jste věnovali prohlížení mé fotogalerie a pokud byste se chtěli nezávazně zeptat na podrobnosti ohledně svatebního focení, prosím napište mi zprávu.

SVATEBNÍ

Vybrané svatební

Galerie

chateau st havel svatba

Scroll Down

Tips & tricks
jak pracuji
jak pracuji
jak pracuji

jak pracuji

jak pracuji
jak pracuji

CO ODE MĚ MŮŽETE OČEKÁVAT

01.

svatební schůzka

Pokud máte rádi kávu - skvěle, já ji miluji! Takže si s vámi ráda jednu dám a probereme vaše představy a vize. Co očekáváte od fotek? Co by mi nemělo uniknout? Z čeho máte obavy a jak je můžeme vyřešit? To vše vymyslíme. Poradím vám i s harmonogramem, pokud budete chtít.

02.

předsvatební focení

Chcete se v den svatby cítit před foťákem uvolněně a přirozeně? Pojďme naplánovat společné focení! Focení může probíhat venku, nebo ve studiu. Můžeme se třeba vrátit na místa, kde vaše "Love story" začala! Pokud budu vaše svatební fotografka, mám pro vás i zvýhodněné ceny pro toto focení.

03.

svatební den

Užijte si ho a bavte se! O svatební fotky se vám postarám. Mám zkušenosti a vím, kdy a kde být, tak aby mi nic neuniklo. Pokud je potřeba zorganizovat hosty při focení, udělám to. Pokud se právě hodí nebýt vidět a fotit nenápadně, umím tiše našlapovat :)

04.

předání hotových fotek

Vím, že byste svoje fotky měli nejraději hned druhý den, abyste se mohli pochlubit kamarádům. Nebojte, zhruba do 4 dnů od svatby vám pošlu první "vlaštovky" - přibližně 40fotek z celého dne. Pokud jste si u mě objednali i výrobu svatební fotoknihy, vše doladíme a představivosti se meze nekladou :) Spolupracuji s nejlepšími zahraničními dodavateli a jsem si jistá, že takovou knihu nikdo z vašich kamarádů mít nebude!

svatební fotografka v praze

Tvůj příběh skrze dechberoucí

& nadčasové
fotky

Těšíš se na svoje nádherné svatební šaty, krásný účes a kytici? Na to, jak bude tvoje rodina šťastná, až tě uvidí přicházet k oltáři? Tatínek i tvůj budoucí manžel se možná budou schovávat za kapesníček? Jsem tu pro tebe, abych všechny tyhle chvíle zaznamenala a uchovala tyto vzpomínky navždycky tak živé, jak jen může být!

POPTÁVÁM SVATBU!

Jaké pocity měly nevěsty?

Jsem já pro vás ta pravá svatební fotografka? Proč si vybrat právě mě pro svatební fotografie?

  • Mám zkušenosti, jako svatební fotografka působím od roku 2015.
  • Vím kdy a kde být, aby mi nic neuniklo.
  • Umím pracovat se světlem, tak aby vám fotky lichotily.
  • Mám cit pro detail a kompozici.
  • Umím vás vést tak, aby vám to na fotkách slušelo.
  • Jsem empatická, snažím se naladit na vás, aby vám bylo se mnou dobře.
  • Focení nekončí svatebním dnem, svatební fotografie následně procházejí postprodukcí, kterou jsem roky ladila a jestli jste dočetli až sem, nejspíš jste se do mého stylu zakoukali i vy ;-).
  • Mám špičkovou techniku, která se prostě skvěle doplňuje se zvládnutým řemeslem.
  • Záložní fotoaparát a karty jsou samozřejmostí.

Na konci to budou právě svatební fotky, které zůstanou. Tedy kromě vzpomínek… Ale ty budou zase díky fotkám 🙂 Pokud nevíte kde začít a jak vybrat svatebního fotografa – ZDE JE 7 TIPŮ!